dilluns, 20 de novembre del 2017

Compartir





              
Novembre 4ª Setmana  : COMPARTIR 



DILLUNS:

ANA TORROJA. SONRISA








DIMARTS:

Conte: "Bajo una Seta" (educar la solidaridad)(4minuts)







DIMECRES:

AJUDA MÚTUA


Durant unes vacances en la muntanya, un home es va arriscar a passejar sol per un bosc que no coneixia i que estava al costat del poble on residia aquells dies. El bosc era força espès, i s’hi va estar caminant durant dues hores. Al final, després del llarg recorregut fet, es va adonar que s’havia perdut. Va fer voltes una i altra vegada intentant trobar el camí de tornada al poble. Procurava seguir tots els camins que trobava, però cap d’ells no el portava fora del bosc. De sobte es va trobar amb una altra persona que estava, com ell, caminant pel mig del bosc, i la va cridar: “Gràcies a Déu! Per fi trobo un ésser humà! Em podria indicar el camí per tornar el poble? Però l’altre home li va contestar: “Ho sento. Jo també estic perdut. Però ens podem ajudar d’una manera: dient-nos quins camins hem provat ja inútilment. Això ens ajudarà a trobar el camí per sortir del bosc”.

A vegades en la vida ens podem trobar com perduts, desorientats, sense saber quin camí agafar. Compartir amb altres persones les nostres experiències ens pot ajudar a trobar el camí adequat. No rebutgem per costum algunes ajudes i orientacions: ens poden ser molt útils.

(Adaptat per Pep Alamán)



DIJOUS:
"Historia de un Abrazo" (3,10 minuts)





DIVENDRES :
Aquests vídeo ja el van veure el curs passat però es molt significatiu i els recorda que ells encara que són nens i nenes també sabem ,poden i han de compartir.
"Experimento Comparte - Acción contra el Hambre "(1,42 minuts)